Black Fairday bij jouw Wereldwinkel!

Printen
top2017

Nieuwsbrief #7       -        November 2019

Klik hier als u de nieuwsbrief in uw browser wilt lezen

Je leest de intro van de nieuwsbrief van jouw Wereldwinkel Stede Broec! Boordevol nieuws, acties en achtergrondverhalen. Wat heeft onze inkoopgroep meegenomen naar Stede Broec? Wat zijn actuele acties? En hoe zit het nou precies met de mensen en hun verhalen achter onze producten? Spijker jezelf bij en laat jezelf niets ontgaan. We informeren je in deze nieuwsbrief!

 

 

 

Deze Vrijdag: Black Fairday!
10.00 - 20.00 uur

De gekte zal je vast niet ontgaan zijn: aanstaande vrijdag is het Black Friday. Heel retailland staat al dagen op zijn kop, en dan is het nog niet eens officieel zo ver!

Jouw Wereldwinkel Stede Broec laat zich niet verleiden tot de gekte maar heeft onlangs een geheel eigen traditie in het leven geroepen: de Black Fairday. 1 Volledige dag waarop we extra lang geopend zijn én de volledige collectie extra aantrekkelijk is geprijst met een giga-korting op non-food van maar liefst 20% op de HELE COLLECTIE!

Dat komt mooi uit, zo vlak voor het Sinterklaasfeest. Of op weg naar de kerstdagen, want die versiering laat ook niet lang meer op zich wachten. Uiteraard zijn we ook nog eens extra geopend tijdens de feestdagen, lees hiervoor de agenda onderin deze nieuwsbrief. Maar graag eerst, tot aanstaande vrijdag!

Groetjes namens alle Wereldwinkel Stede Broec-medewerkers

 

CADEAU INSPIRATIE

Benieuwd wat we momenteel allemaal voor moois op voorraad hebben? Een klein tipje van de sluier! (de nieuwe kerstcollectie is grotendeels reeds te bewonderen in de winkel, en op de kerstmarkt natuurlijk! Kerstmarkt? Lees snel verder!)

   

   

ZATERDAG 7 DECEMBER: RIGTERSHOF KERSTMARKT

Alvast voor in de agenda! Om direct na Sinterklaas meteen maar even lekker in de kerstsferen te komen :-) Een heerlijke kerstmarkt in het Rigtershof (Grootebroek) georganiseerd door jouw Wereldwinkel Stede Broec. Boordevol eerlijke en duurzame cadeaus, unieke organisaties én volop lekkers natuurlijk. Ook de befaamde a capella groep Like This zal aanwezig zijn om het kerstgevoel in te luiden. Dat wil je niet missen! De entree is gratis. Kom je ook even langs? De markt is geopend van 10.30 tot 16.00 uur en zal gehouden worden in 't Rigtershof. Graag tot dan!

   

Op zoek naar een (h)eerlijk Kerstpakket?
STOP MET ZOEKEN!

Mooie, gunstig geprijsde pakketten, door jouzelf samengesteld al dan niet met hulp van ons, daar kunnen wij voor zorgen. Of kies een pakket dat wij al voor je samengesteld hebben. De boeren en andere producenten van onze fairtrade producten zijn hiermee geholpen en kunnen hierdoor werken aan hun toekomst en die van hun kinderen.

Een mooi begin van een fijne eerlijke kerst! 

 

Nieuwsgierig? Waai bij ons langs voor een indruk van de mogelijkheden! We doen graag een stapje extra voor onze producenten van heinde en verre. En daar pluk jij dan weer de vruchten van!

EINDEJAARSAGENDA

vrijdag 29 november  Black Fairday | 10.00 - 20.00 uur
woensdag 4 december Sint Koopavond
donderdag 5 december   geopend tot 16.00 uur
zaterdag 7 december Kerstmarkt in 't Rigtershof
maandag 23 december hele dag geopend!
dinsdag 24 december geopend tot 16.00 uur
dinsdag 31 december geopend tot 16.00 uur
maandag 6 januari gesloten i.v.m. balansen

 

www.wwsb.nl   Onze winkel vindt u bij Streekhof, De Tuin 31 in Bovenkarspel. Telefoon 0228 520 012.

bot2018

 

 

 

 

Powered by AcyMailing