Nieuwsbrief 3, Mei 2019

Printen

 

top2017

Nieuwsbrief 3               Mei 2019

Klik hier als u de nieuwsbrief in uw browser wilt lezen

Dit is de nieuwsbrief voor de klanten van de Wereldwinkel Stede Broec. Via deze nieuwsbrief wordt u geïnformeerd over nieuwe producten of acties. Wat is er nieuw binnen gekomen? Welke acties staan gepland? Zo bent u als een van de eersten op de hoogte van onze aanbiedingen.

Opmerkingen en suggesties zijn altijd welkom. Via onze site kunt u die mailen.

Zondag 12 mei is het alweer moederdag!

Hoe ga jij je moeder dit jaar verwennen? Of láát je jezelf verwennen? Wordt het een boekje vol liefde? Een duurzaam én fairtrade bloemetje van vilt of metaal? Een fijne shawl of een uitgebreid ontbijt op bed? Moeders worden blij van lieve cadeautjes! Dat hoeft niet groot, dat mag ook klein. We inspireren je graag in deze nieuwsbrief, maar de meeste inspiratie krijg je natuurlijk in onze Wereldwinkel zelf. Daar denken we graag met je mee! Want we hebben een passend cadeau voor élke moeder. Laat je verrassen! 

Er zijn miljoenen boeken
maar dit boekje is voor jou
omdat ik je wil zeggen
hoeveel ik van je hou.

- Lief boekje, voor de liefste mama!

ONZE MOEDERDAGTIPS: 

Vilten bloemen in diverse kleuren en maten, all the way from Nepal. Eerlijk en handgemaakt! Of de sjaals met een verhaal (sjaalmetverhaal.nl) in diverse kleuren met mooie bloemenprint. All the way from Thailand! Of een frisse tuinsteker met een bloem of een vlinder van scrap metal uit Zimbabwe. Smakelijke thee uit de Himalaya in traditionele theetasjes! Of lekkere frisse wasjes die nog lief zijn voor het milieu ook, met een grote flacon Seepje Wasmiddel. In diverse soorten en smaken!

bloem 2


sjaal 2vlinder  seepjethee

Lief Ontbijt, zowel voor moeders als voor de wereld

Dat valt zéker in goede aarde! Wat dacht je bijvoorbeeld van een eerlijk potje pindakaas? Een lekkere dot eerlijke chocopasta? Of hageltjes natuurlijk! Een mok fijne fairtrade thee of koffie, en om het ontbijtje compleet te maken, een sappig sapje. Favoriet van veel van onze klanten is het Tropisch Fruit-sapje: een fris-zoete mix van tropische smaken, volop fruit (ananas, appel, sinaasappel, mango en banaan) uit alle windstreken. Een tropisch feestje in een glas! Of wat dacht je van de Appel Lemon en Lime? Als in het najaar de appels rijp zijn en blozend aan de takken hangen, worden ze met de hand geplukt. De boeren krijgen er een eerlijke prijs voor. Een puur appelsapje dus, met een verrasend frisse twist van citroen en limoen. Speel je het liever op safe? Dan kies je natuurlijk voor de faitrade Sinaasappelsap, geperst uit zongerijpte sinaasappels. Kan je niet kiezen? Ga dan voor een lekkere sapproeverij. Succes gegarandeerd!


tropisch sap

4 t/m 12 mei: Fairtrade Week

De eerste volle week van mei vindt de voorjaarseditie van de Fairtrade Week plaats. Een week waarin niet alleen de Wereldwinkels maar ook supermarkten, bedrijven en andere retailers Fairtrade-producten in het zonnetje zetten. De Fairtrade Week folder met aanbiedingen van supermarkten en Wereldwinkel, verschijnt op 4 mei. Houd je brievenbus in de gaten! In deze nieuwsbrief alvast een tipje van de sluier: De hele Fairtrade Week krijg je in onze winkel 10% korting op álle koffie! Dat past mooi in dat Moederdag-ontbijtje! Of die voor papa, of gewoon lekker voor jezelf. Hmm, dat ruikt goed!

koffie

 

Luncpakket roze

Bestel je Moederdagcadeau bij ons online!

Geen tijd om langs de winkel te waaien? Bestel je (moederdag)cadeau bij ons online! En wij zorgen ervoor dat het cadeaupakket leuk ingepakt en zo snel mogelijk bij jou (of je moeder!) op de mat ligt. Onze cadeaugroep adviseert je bijvoorbeeld het lunchpakket dat verkrijgbaar is in roze en rood. Daarmee geef je haar een duurzaam want herbruikbaar sandwich zakje (mét kekke print) en een Dopper in een van de mooiste dopperkleuren. Zo wordt elke lunch een feestje. Succes gegarandeerd! 

NAAR DE SHOP >>

Scoren voor moeder in het Streekhof

Doe je toch liever een last minute rondje (moederdag)shopping door het Winkelcentrum? Bezoek er onze stand! Op zaterdag 11 mei tussen 10 - 15.00 uur. Daar staan de liefste cadeautjes kant-en-klaar voor je op een rij. Dat is inpakken en wegwezen! Graag tot ziens!

www.wwsb.nl   Onze winkel vindt u bij Streekhof, De Tuin 31 in Bovenkarspel. Telefoon 0228 520 012.

bot2018
Powered by AcyMailing