Nieuwsbrief 4, oktober 2018

Printen

 

top2017

Nieuwsbrief 4               Oktober 2018

Klik hier als u de nieuwsbrief in uw browser wilt lezen

Dit is de nieuwsbrief voor de klanten van de Wereldwinkel Stede Broec. Via deze nieuwsbrief wordt u geïnformeerd over nieuwe producten of acties. Wat is er nieuw binnen gekomen? Welke acties staan gepland? Zo bent u als een van de eersten op de hoogte van onze aanbiedingen.

Opmerkingen en suggesties zijn altijd welkom. Via onze site kunt u die mailen.

Fairtrade Week van 27 oktober t/m 4 november

Fairtrade helpt boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden een betere plek te verwerven in de handelsketen, zodat ze kunnen leven van hun werk en kunnen investeren in een duurzame toekomst. Fairtrade is zowel een keurmerk als een wereldwijde beweging. In Nederland is Stichting Max Havelaar eigenaar van het Fairtrade keurmerk, ook bekend als het Max Havelaar keurmerk.

Voor de Fair Trade week hebben we de wijnen in de aanbieding met 10% korting.

Rood en wit. Normaal kosten ze €5,99. Nu voor €5,50.

Zilversmid in de wereldwinkel uit Nepal op

14 november vanaf 13.00 uur tot 17.00 uur 

Dambar de zilversmid uit Nepal is weer aanwezig in de wereldwinkel.

In 2006 maakte hij met zijn personeel 3000 vredesduifjes voor de 40 MM wandeling in en rond Venhuizen en was ter plekke zelf aanwezig.

Nu, vele jaren later, trekt Dambar zich het lot van de kasteloze jongeren uit zijn dorp aan en krijgen zij bij Dambar de kans het vak te leren. Dambar geeft deze mensen volgens de Fair Trade richtlijnen een eerlijk salaris..

Helaas zijn na de financiële crisis in het westen en de aardbevingen van 2015 de opdrachten terug gelopen zodat hij andere wegen moest gaan zoeken. Om zijn werknemers aan het werk te houden komt hij jaarlijks naar Nederland om zijn handgemaakte sieraden te verkopen. Dambar vertelt dan over het mooie, maar straatarme Nepal en presenteert zijn uitgebreide collectie zilveren sieraden.

Bij deze willen wij u alvast voor deze middag van harte uitnodigen

 

Black Friday 23 november                                                                                               

Op vrijdag 23 november organiseert wereldwinkel Stede Broec een speciale avondopenstelling in het kader van Black Friday voor onze klanten.

Er zijn veel nieuwe producten ingekocht en met de feestdagen voor de deur willen we u in de gelegenheid stellen om hier een eerste blik op te werpen onder het genot van een  hapje en een drankje.

Tijdens deze avond:

  • kunt u gezellig door onze winkel lopen om de nieuwe collectie te bewonderen onder het genot van een hapje en een drankje. Wat geeft er nu leuker dan cadeaus die ook nog eerlijk geproduceerd zijn. Dit alles onder het credo van: Echte momenten verdienen een eerlijk cadeau.
  • ontvangt u aanzienlijke kortingen namelijk: 20% korting op alle non food producten (korting met uitzondering van Seepje,  kaarten en boekjes)  en 10% op de food producten. Op enkele producten kan de korting zelfs oplopen tot 40 %
  • wordt uitleg gegeven over onze producten zoals wierook, Seepje, kerstpakketten, wijn etc.

Voor de eerste 50 betalende klanten staat er een leuke verrassing klaar.

Sint

Voor 5 december hebben wij natuurlijk weer onze favoriete Tony chocolonely repen ingekocht.

De letter S in de smaken puur, melk, pepernoot en marsepein.

Wees er snel bij want Op=Op.

www.wwsb.nl   Onze winkel vindt u bij Streekhof, De Tuin 31 in Bovenkarspel. Telefoon 0228 520 012.

bot2018
Powered by AcyMailing