Nieuwsbrief 5, december 2017

Printen

 

top2017

Nieuwsbrief 05             december 2017

Klik hier als u de nieuwsbrief in uw browser wilt lezen

Dit is de nieuwsbrief voor de klanten van de Wereldwinkel Stede Broec. Via deze nieuwsbrief wordt u geïnformeerd over nieuwe producten of acties. Wat is er nieuw binnen gekomen? Welke acties staan gepland? Zo bent u als een van de eersten op de hoogte van onze aanbiedingen.

Opmerkingen en suggesties zijn altijd welkom. Via onze site kunt u die mailen.

Kerstengelen

Ga jij deze Kerst voor blinkende én eerlijke Kerstversieringen? Kom dan zeker langs bij de Wereldwinkel. We hebben prachtige kerstdecoraties van ver. Helemaal in stijl met de laatste trends: zilver, goud en koperglans zorgen voor een luxe uitstraling.  De wereldwinkel heeft (kerst)engelen ingekocht. Mooie statige engelen. Kleine vrolijke engelen. Feestelijke zilveren engelen. Kortom voor ieder wat wils.

 

Ook hebben we mooie kerststallen uit Peru. Kleurige kersttallen of van hout. Groot en klein.

 Koopavond voor kerst op: 21 en 22 december tot 21.00 uur

Ideeën nodig voor Kerst?

Van kerstpakket tot dank je wel voor je inzet.

Je vindt het bij de wereldwinkel in Stede Broec!

Fairtrade kerstpakketten in alle vormen, kleuren en maten, en…in elke prijsklasse!

De pakketten worden gevuld met handgemaakte, vaak kleurrijke cadeaus, gecombineerd met Fairtrade lekkernijen.

Elk artikel uit het assortiment is op lokale en traditionele wijze onder Fairtrade omstandigheden vervaardigd in ontwikkelingslanden. Unieke producten met elk een eigen verhaal.

Dit wordt gecombineerd met Fairtrade wijn, koffie, thee en/of chocolade.

Dit alles maakt onze kerstpakketten en cadeautjes tot een eigentijds, transparant en eerlijk idee. 

Kom inspiratie opdoen en kies uw eigen cadeau of pakket!

We helpen u er graag bij!

Bellen of mailen kan ook:

Erna Hendrikx                                     of   Marga Scherer

T: 06 52021170                                         T: 06 25126505

E: paulerna@quicknet.nl                        E: marga.scherer@kpnmail.nl 

Wierook

Kom eens naar onze Wereldwinkel voor een zakje wierook. We hebben ook wierookhouders van zeepsteen, keramiek of hout en geurolie en aromalampjes.

Onze leverancier is Alchemia.nl  We hebben de ecologische wierook stokjes en kegeltjes en de etherische olie.

ECOLOGISCHE WIEROOK EN KEGELTJES (CONES)
De wierookstokjes en cones zijn 100% natuurlijk en hebben het fairtrade keurmerk.
 
- HOE WERKT HET?
De klant neemt een wierookzakje (deze worden gratis bij het display geleverd) en stelt zelf zijn wierookpakketje samen uit het diverse wierookvarianten die aangeboden worden in het milieuvriendelijke display. U kunt een afwisselend assortiment kiezen voor een door de klant zelf te bepalen budget! De brandtijd van een stokje is ongeveer 1 uur en van een cone ongeveer 25 minuten.

- 100% NATUURLIJK
De wierook is gemaakt van uitsluitend natuurlijke producten. Ecologische wierook bevat geen enkel oplosmiddel, geen conserveringsmiddelen of synthetische producten. De werkzame stoffen van de planten zijn optimaal aanwezig.

Beelden met een missie uit Zimbabwe

Pas een aantal decennia geleden werd in Zimbabwe ontdekt dat Serpentijnsteen prima basismateriaal is voor het maken van beelden. Met gevoel voor precisie en de juiste verhoudingen vormen de kunstenaars uit deze bijzondere steen diverse familiebeelden en beelden als Hippo het nijlpaard met zijn gladde volle lichaam. Dankzij de combinatie van de prachtige kleuren en patronen én creativiteit van de kunstenaar, is elk beeld uniek.

Op diverse locaties in Zimbabwe ligt Serpentijnsteen dicht aan de oppervlakte. De steen wordt in brokstukken van verschillende grootte uitgehakt en de kunstenaars ontdoen de gewonnen stenen ter plekke van overtollige scherpe en onregelmatige randen. Per dag maakt een kunstenaar gemiddeld drie familiebeelden. Het zijn de vrouwen die daarna met maar liefst acht gradaties schuurpapier de beelden in een bak met water helemaal glad schuren. Dit schuren kost overigens net zoveel tijd als het creëren van een beeld. Vervolgens gaan de beelden terug naar de kunstenaar die ze verwarmt en met was behandelt. Hierdoor ontstaat de kenmerkende diepe, intense kleur. 

Cadeaubonnen wereldwinkel Stede Broec

Vanaf 1 november geeft de wereldwinkel Stede Broec cadeaubonnen uit in eigen beheer. Een cadeaubon blijft een gewild artikel en omdat er veel onzekerheid is omtrent de cadeaubonnen van de landelijke vereniging van wereldwinkels, hebben we ervoor gekozen om zelf bonnen uit te geven.
Deze bonnen kunnen alleen besteed worden in wereldwinkel Stede Broec en zijn 2 jaar geldig.
Daardoor kunnen we zorg dragen voor een betrouwbaar product.

www.wwsb.nl   Onze winkel vindt u bij Streekhof, De Tuin 31 in Bovenkarspel. Telefoon 0228 520 012.

bot2018
Powered by AcyMailing