Nieuwsbrief wereldwinkel Stede Broec 4, mei 2016

Printen
kop nieuwsbrief3

Nieuwsbrief 4               mei 2016

Klik hier als u de nieuwsbrief in uw browser wilt lezen

Dit is de nieuwsbrief voor de klanten van de Wereldwinkel Stede Broec. Via deze nieuwsbrief wordt u geïnformeerd over nieuwe producten of acties. Wat is er nieuw binnen gekomen? Welke acties staan gepland? Zo kunt u als een van de eersten op de hoogte van onze aanbiedingen.

Opmerkingen en suggesties zijn altijd welkom. Via onze site kunt u die mailen.

Vaderdagactie: Dopper steel voor stoere vaders

Op 19 juni is het vaderdag. Goed nieuws! Dopper steel is vanaf begin juni weer leverbaar. Hij kost € 24,50. De Dopper Steel is de grotere broer van de Dopper Classic en is gemaakt van Roestvrij staal (RVS). De Dopper Steel heeft een wat grotere inhoud (800ml) dan de Dopper Classic (500ml). Wegwerpflesjes heb je niet meer nodig, dus dat scheelt een berg plastic afval! De Dopper is een Nederlands ontwerp en wordt klimaatneutraal geproduceerd en draagt bij aan drinkwaterprojecten in Nepal. Voor Vaderdag zijn er verder de hangmatten en hangstoelen, portemonnees, laptoptassen chocolade en div. andere cadeau-artikelen.

Geslaagd

Kom naar de wereldwinkel om een Fair cadeau uit te zoeken voor degenen die geslaagd zijn voor hun eindexamen. Er zijn mooie cadeau ’s zoals: stoere (leren) tassen,  gelukspoppetjes, (wens)boeken en sleutelhangers, leuke mokken en nog veel meer mooi ingepakte cadeaus.

Bijna vakantie

Het schooljaar is al weer bijna voorbij. Dat is de tijd waarbij veel kinderen de Wereldwinkel opzoeken om een cadeautje te kopen voor hun meester of juf. Artikelen die de Wereldwinkel heeft zijn: Chocolade, thee, mokken, notitieboekjes, kaarten, fotolijstjes, (juwelen)doosjes, pennen gelukspoppetjes enz..

Hangstoelen

De zomer komt eraan. Genieten van de zomerdagen?  Kom dan snel naar de wereldwinkel voor een hangstoel. De hangstoelen zijn er in mooie fleurige kleuren. De hangstoel kan binnen of buiten worden opgehangen. Deze prachtige hangstoelen komen uit El Salvador. 

Broodbeleg actie: Nog een ontbijtje nodig? 

In samenwerking met de Landelijke Vereniging van Wereldwinkels en stichting Max Havelaar heeft Fair Trade Original voor Wereldwinkels een broodbeleg actie bedacht en uitgewerkt: bij aankoop van 6 Fair Trade Original broodbelegproducten ontvangt u een fair trade houten dienblad ter waarde van € 15,00 cadeau. Het dienblad is speciaal gemaakt voor deze actie: het is groot genoeg voor de zes broodbeleg varianten en eventueel nog wat andere belegsoorten en klein genoeg om in de kast te passen. Het broodbeleg staat op het dienblad en u kan het gemakkelijk op tafel en na de maaltijd terug in de kast zetten.

www.wwsb.nl   |  Onze winkel vindt u bij Streekhof, De Tuin 31 in Bovenkarspel. Telefoon 0228 520 012.

ondernieuwsbrief

Powered by AcyMailing