Nieuwsbrief Wereldwinkel Stede Broec 3, april 2016

Printen
kop nieuwsbrief3

Nieuwsbrief 3               april 2016

Klik hier als u de nieuwsbrief in uw browser wilt lezen

Dit is de nieuwsbrief voor de klanten van de Wereldwinkel Stede Broec. Via deze nieuwsbrief wordt u geïnformeerd over nieuwe producten of acties. Wat is er nieuw binnen gekomen? Welke acties staan gepland? Zo kunt u als een van de eersten op de hoogte van onze aanbiedingen.

Opmerkingen en suggesties zijn altijd welkom. Via onze site kunt u die mailen.


Moederdag

Op zondag 8 mei is het moederdag.Voor een lief Moederdagcadeautje slaag je zeker bij onze mooie Wereldwinkel. (H)eerlijke  Tony chocolony chocolade, een mooi kaarsje, een leuke mok, een mooie ring of ‘n kleurige zomerse sjaal: daar maak je moeder blij mee.

We hebben prachtige beelden van Afrikaanse vrouwen nieuw ingekocht in verschillende kleuren, maten en prijzen. Zaterdag 7 mei, de dag voor Moederdag staan we met een kraam vol cadeautjes voor moeder in het winkelcentrum. De cadeautjes zijn te koop in verschillende prijsklassen.

In de winkel wordt op deze dag een mooi beeld verloot. Lootjes zijn nu al  te koop in de winkel voor 1Euro per stuk.

                   

World Fair Trade dag 2016

 

Tijdens de Fairtrade Week, van 7 t/m 15 mei, vindt de World Fairtrade Challenge plaats. Samen met 20 landen organiseert Max Havelaar een week lang Fairtrade Coffee Breaks.  Het gaat er om in deze week zoveel mogelijk kopjes Fairtrade koffie te drinken. Met jouw hulp drinken we een recordaantal kopjes fairtrade koffie. Op die manier ondersteun je koffieboeren in hun strijd tegen de effecten van klimaatverandering op hun gewassen én hun bestaan. Fairtrade gecertificeerde boeren hebben stabielere inkomsten en kunnen daarom investeren in hun boerderijen en in trainingen. Zo leren zij welke stappen genomen kunnen worden om hun boerderij en hun werkwijze aan te passen aan een veranderend klimaat. Bij aankoop van Fair Trade Original broodbeleg ontvangt de klant een gratis scrapwood tray van ECO Collection.

 
 Geluk

In de wereldwinkel kunt u terecht voor gelukspoppetjes maar ook voor andere geluks-artikelen. Het Pluk de dag vaasje, de Guardian Angel en de Geluksvogel worden gemaakt van klei. In Bat Trang, Vietnam wordt de klei in een mal gegoten en daarna tweemaal gebakken. De korrelige structuur komt door het glazuur dat voor de tweede ovensessie wordt aangebracht. Met een beetje geluk komt er een mooi product uit de oven Bent u de geluksvogel?!

www.wwsb.nl   |  Onze winkel vindt u bij Streekhof, De Tuin 31 in Bovenkarspel. Telefoon 0228 520 012.

ondernieuwsbrief

 

 

Powered by AcyMailing