Nieuwsbrief Wereldwinkel 2 maart 2016

Printen
kop nieuwsbrief3

Nieuwsbrief xx               maand 201x

Klik hier als u de nieuwsbrief in uw browser wilt lezen

Dit is de nieuwsbrief voor de klanten van de Wereldwinkel Stede Broec. Via deze nieuwsbrief wordt u ge├»nformeerd over nieuwe producten of acties. Wat is er nieuw binnen gekomen? Welke acties staan gepland? Zo kunt u als een van de eersten op de hoogte van onze aanbiedingen.

Opmerkingen en suggesties zijn altijd welkom. Via onze site kunt u die mailen.

Pasen

Pasen

Maak de Paasdagen Fairtrade met producten uit de wereldwinkel. Voor Pasen en de Paastafel heeft de wereldwinkel veel leuke versieringen.  Sier-kippen van aardewerk, paaseieren en paashazen in allerlei vormen en maten. Samen gezellig met je familie ontbijten aan een vrolijk gedekte tafel. Zeker als je weet dat de makers van deze artikelen met jouw aankoop een beter bestaan kunnen opbouwen. Voor Pasen vind je alles voor een (h)eerlijk ontbijt bij de wereldwinkel.

 pasen servies
 

Levensmomenten in de winkelslevensmomenten

Binnen de bestaande formule gaan wij ons focussen op cadeaus voor elk levensmoment. Van geboorte tot op kamers gaan en van trouwen tot aan het pensioen. De Wereldwinkel groeit met de consument mee. Bij al deze momenten horen producten met bijzondere verhalen en rituelen.

Iedereen die van originele en bijzondere cadeaus houdt kan bij de Wereldwinkel terecht.

 Om deze levensmomenten een plek te geven in de winkels hebben wij een aantal geefmomenten gemaakt. Dit zijn vier momenten die wij modules noemen;  zwangerschap & Baby, Geluk, Liefde en Herinneringen. 

Chocolade Tony Chocolonely

paaseitjesWaar zijn de paaseitjes verstopt? Naast de gewone chocolade zijn er nu ook grote chocolade eitjes van Tony chocolonely te koop in de wereldwinkel. De cacao wordt ingekocht bij de boeren in Ghana en Ivoorkust.

Naast de paaseitjes hebben we ook de grote repen en de kleine repen van Tony Chocolonely in verschillende smaken. 

www.wwsb.nl   |  Onze winkel vindt u bij Streekhof, De Tuin 31 in Bovenkarspel. Telefoon 0228 520 012.

ondernieuwsbrief

Powered by AcyMailing