Disclaimer

Getoonde producten, voorraad en prijzen

Op deze site worden veel producten gepresenteerd die wij in onze winkel verkopen. De producten op de site kunnen afwijken van wat we in de winkel op voorraad hebben. Als er prijzen bij een productpresentatie genoemd worden, dan is het een prijsindicatie om u een idee te geven van het prijsniveau. De werkelijke prijs kan wat hoger of lager uitvallen. Dat geldt ook voor productprijzen op de sites van wereldwinkels.nl en fairtrade.nl. Bij geadverteerde aanbiedingen is de prijs in de aanbieding wel gelijk aan de prijs waarvoor u moet afrekenen.

Gebruik van links

Op de site wordt af en toe een link (doorverwijzing) geplaatst naar een leverancier van ons, of naar een algemene site waarop een leverancier uitgebreide informatie over een of meer producten heeft geplaatst. Denk hierbij een een link naar een videofimpje op Youtube. Het kan ook gaan om een link naar een organisatie waarbij wij ons betrokken voelen vanwege onze missie en doelstelling. Het volgen van zo'n link is uw verantwoordelijkheid. Wij plaatsen zo'n verwijzing alleen om u verder zoekwerk te besparen.

Uw privé surfgedrag op onze site wordt door ons niet in kaart gebracht en wij laten onze site niet gebruik maken zogenaamde tracking cookies. Op de website wordt wel een geanonimiseerde teller bijgehouden waarmee we aan het einde van iedere maand kunnen zien hoeveel bezoekers er op onze site waren.

Opslaan van gegevens

Als u graag een nieuwsbrief van onze wereldwinkel ontvangt, dan kunt u zichzelf daarvoor inschrijven. Ten behoeve van deze nieuwsbrief hebben we een gegevensbestand dat bestaat uit uw naam en uw e-mail adres. Meer is voor de nieuwsbrief niet nodig en indien u dat wilt kunt u bij iedere nieuwsbrief gebruik maken van de mogelijk u weer uit te schrijven.

Samenvattend

Wij besteden veel aandacht aan het actueel houden van deze site. Daarbij letten we ook op de juistheid van onze informatie, we controleren vooraf de links die wij opnemen en we controleren de veiligheid van onze site met enige regelmaat. Maar ook dat werk is mensenwerk en er kan wel eens iemand informatie verkeerd weergeven. Wij nemen daarom geen verantwoordelijkheid voor door anderen of door u ondernomen acties op basis van de informatie, of interpretaties daarvan, op deze site.