Sinte Fairdays

De feestdagen zijn in aantocht! Dat betekent weer dagen vol voorpret en verkneukelen. Voor wie speel jij voor Sint dit jaar? Wij helpen je een handje met maar liefst 4 Sinte Fairdays boordevol korting!

 

Zo krijgt iedere bezoeker vanaf donderdag 26 t/m zaterdag 28 november maar liefst 20% korting op bijna alles. Maar dan ook ├ęcht bijna alles! Want alleen food, zilver en de doppers zijn uitgesloten van de actie.

Shop je liever in gegarandeerde rust en veiligheid? Maak dan gebruik van de VIP Fairday op zondag 29 november! Daarvoor kun je een tijdsslot reserveren waardoor je op je gemak een rondje kunt doen langs de nieuw binnengekomen kerst- en cadeaucollecties. Uiteraard inclusief de mooie Sinte Fairday-actie!

De Sinte Fairdays zijn vrij toegankelijk (tot 2 stellen tegelijk en een mondkapje is gewenst). Voor de VIP Fairday dien je van tevoren een tijdstip te reserveren. Dat kan dagelijks tijdens de openingstijden van de Wereldwinkel via 0228 520 012. Fijne veilige feestdagen! En graag tot ziens.

 

19-11-2020

Actueel

Op deze pagina's wordt u op de hoogte gehouden van allerlei actuele zaken, evenementen en gebeurtenissen. Als u iets organiseert waar we vanuit onze missie een rol kunnen spelen, dan nodigen we u graag uit om daarover contact met ons op te nemen.