Wereldwinkel Stede Broec organiseert Black Fairday

De Kerstgedachte begint pas écht, in jouw Wereldwinkel. En daar spelen de vrijwilligers van Wereldwinkel Stede Broec dit jaar slim op in, met hun 3e “Black Fairday”. Met extra ruime openingstijden wordt de aanloop naar kerstmis ingezet, op vrijdag 29 november van 10.00 tot 20.00 uur.

Fikse Fairday-kortingen

Een last minute cadeautje namens Sint? Of alvast wat pracht voor onder de kerstboom? Profiteer alléén tijdens “Black Fairday” van maar liefst 20% korting op het totale assortiment van heinde en verre. Van de prachtigste beelden tot de fijnste wierook, de meest bijpassende symbolen en de fleurigste sfeermakers, tot de knuste sjaaltjes en de mooiste sieraden. Je vindt het in jouw Wereldwinkel. Is ’t niet alleen voor jezelf dan wel voor iedereen om je heen!

Of ben je vooral fan van fair food? Fair en smakelijk? Daarop ontvang je de hele dag door een fijne 10% korting. Van het onderste tot het bovenste schap, dus van thee en chocolade tot rijst en koffie. En vergeet al die verrukkelijke Tony Chocolonely’s niet! Allemaal voor minder, alleen tijdens Black Fairday.

(h)eerlijke Kerstpakketten

Ben je ondernemer en heb je nog geen kerstpresentje voor je medewerkers? Maak er een fijne eerlijke kerst van en geef een mooi pakket mee van jouw Wereldwinkel! Stel ‘m helemaal zelf samen of laat ‘m binnen een passend budget en doelgroep samenstellen door onze kerstpakketexperts. Daarmee help je onze makers direct! Want de boeren en andere producenten van onze producten kunnen hierdoor werken aan hun toekomst en die van hun kinderen. Dat zijn twee vliegen in een klap. Een mooi begin van een fijne eerlijke kerst!

Black Fairday, vrijdag 29 november van 10.00 – 20.00 uur in Wereldwinkel Stede Broec, De Tuin 31 in Bovenkarspel.

 

10-11-2019

Actueel

Op deze pagina's wordt u op de hoogte gehouden van allerlei actuele zaken, evenementen en gebeurtenissen. Als u iets organiseert waar we vanuit onze missie een rol kunnen spelen, dan nodigen we u graag uit om daarover contact met ons op te nemen.