Uitnodiging Black Friday 23 november


echte-momentenOp vrijdag 23 november organiseert wereldwinkel Stede Broec een speciale avondopenstelling in het kader van Black Friday. Van 19.30 uur tot 22.00 uur bent u van harte welkom in onze winkel.

Tijdens deze avond kunt u gezellig door onze winkel lopen om de nieuwe collectie te bewonderen onder het genot van een hapje en een drankje.


Met de feestdagen voor de deur vindt u bij ons vast hele mooie cadeaus en wat geeft er nu leuker dan cadeaus die ook nog eerlijk geproduceerd zijn.

Dit alles onder het credo van: Echte momenten verdienen een eerlijk cadeau

 

  • Tevens ontvangt u op deze avond aanzienlijke kortingen. Op alle non-food producten 20% (met uitzondering van Seepje, kaarten en boeken) en op alle food producten 10%.
  • Er zijn een paar speciale Black Friday aanbiedingen waarvan de korting zelfs kan oplopen tot 40 % (engelen en andere artikelen).
  • Verschillende proeverijen van chocolade, kruiden en wijn.
  • Er wordt natuurlijk uitleg gegeven over onze producten, onder andere wierook, Seepje, kerstpakketten, wijn.
  • Voor de eerste 50 klanten die voor een minimum van 15 euro besteden staat er een leuke verrassing klaar.

 

Wij hopen u op vrijdag 23 november te ontmoeten in onze winkel aan De Tuin 31 te Bovenkarspel.

 

Actueel

Op deze pagina's wordt u op de hoogte gehouden van allerlei actuele zaken, evenementen en gebeurtenissen. Als u iets organiseert waar we vanuit onze missie een rol kunnen spelen, dan nodigen we u graag uit om daarover contact met ons op te nemen.