Cadeaubonnen Wereldwinkel.

 

Zoals in 2017 bekend is geworden, is er een groot probleem met de cadeaubonnen van de landelijke Wereldwinkelorganisatie.

De Wereldwinkel Stede Broec heeft daardoor fors verlies geleden. Die affaire is nu afgewikkeld en voor de Wereldwinkel Stede Broec is er onvoldoende compensatie. We zijn daarom niet meer in staat, nog uitstaande bonnen van de landelijke Wereldwinkelorganisatie te verzilveren.

Dat betekent dat we per 1 juli 2018 geen cadeaubonnen van de landelijke Wereldwinkelorganisatie meer innemen.

 

NB: Sinds vorig jaar geven we cadeaubonnen uit in eigen beheer . Die zijn natuurlijk nog wel geldig. Let u op de verloopdatum !!

 

Vanaf 1 november 2017 geeft de wereldwinkel Stede Broec cadeaubonnen uit in eigen beheer. Een cadeaubon blijft een gewild artikel en omdat er veel onzekerheid is omtrent de cadeaubonnen van de landelijke vereniging van wereldwinkels, hebben we ervoor gekozen om zelf bonnen uit te geven.
Deze bonnen kunnen alleen besteed worden in wereldwinkel Stede Broec en zijn 2 jaar geldig.
Daardoor kunnen we zorg dragen voor een betrouwbaar product.


Vanaf heden accepteren wij ook VVV cadeaukaarten.

 

Actueel

Op deze pagina's wordt u op de hoogte gehouden van allerlei actuele zaken, evenementen en gebeurtenissen. Als u iets organiseert waar we vanuit onze missie een rol kunnen spelen, dan nodigen we u graag uit om daarover contact met ons op te nemen.